Det er andre gang prisen utdeles, og det legges vekt på medlemspleie, rekruttering, klubbånd, team-spirit og aktivitetsnivå. Det var 10 nominerte avdelinger til den gjeve prisen

NAF Gokart Kristiansand er en klubb som har hatt betydelig vekst det siste året. De startet året med 10 aktive Gokart-førere, og er nå oppe i 50-60 karter på treningene på Vamoen Motorsenter.

Klubben har vært gjennom en enorm snuoperasjon fra å ligge nede med en bane som trengte masse oppgradering og vedlikehold, til å ha en bane godkjent for løp. Samt en stadig økende medlemsmasse. Etter rundt 2000 dugnadstimer har gjengen på Vamoen virkelig fått både klubben og banen opp igjen.

-Nå har vi et kjempegodt miljø på Vamoen, sier tidligere leder for klubben Roy Håverstad. Der jobber både mødre og fedre, bestemødre og bestefedre dugnad.

Pr. i dag er det trening tre ganger i uken på Vamoen, og de som kjører er fra 6 til 55 år! På en lørdagstrening er det vanlig at det er 25 gokarter i sving på banen.

I 2015 fikk endelig banen godkjenning for løpskjøring, takket være alle som har jobbet og stått på.

Det var en rørt og tydelig glad Roy Håverstad som mottok prisen på vegne av NAF Gokart Kristiansand på Elgstua i Elverum lørdag.