Som sist på Rudskogen slet Bjørn igjen mot Porschenes motorstyrke, men klarte alikevel å ta poleposition i kvalifiseringen med en margin på nesten 1 sekund på Arild Riise som ble nr 2. Denne tiden var også helgens raskeste i GT3. Bjørn har til nå tatt 3 av 3 mulige pole i årets sesong!

-Til tross for beste startspor, var det igjen ikke mulig å holde Porschene bak i starten. Fikk i tillegg en liten sleng på bilen i sving 7, og dermed kom også Olav Rygge i Audi TT seg forbi. Måtte kjempe halve løpet for å komme forbi ham igjen, og i mellomtiden hadde Arild Riise og Per Øyvind Seeberg fått seg ett forsprang som jeg ikke klarte å hente inn før målflagget. Dermed 3. plass i første finale, forteller Bjørn.

I den andre finalen fikk han en grei start, og kom ut som nr 3. Men på vei ut på langsiden i første runde mistet han motorkraft, og ble forbikjørt av to konkurrenter. Bjørn lå da på 4. bak Olav Rygge igjen, men etter ca halvkjørt løp måtte Riise bryte fra ledelse da en vannslange røk. Like etter måtte også Per Ø. Seeberg bryte pga en defekt drivaksel, og dermed stod kampen om seieren mellom Tvedt og Rygge.

-Uheldigvis fikk jeg aldri muligheten til å kjempe om seieren, da en konkurrent vi tok igjen med en runde hindret meg og gav Rygge ett stort forsprang på siste runde. Dermed 2. plass i 2. finale.

I den tredje finalen startet Bjørn i 5. startspor, og etter en kjempestart var han oppe på 2. plass etter første sving. Han overtok ledelsen i 3. sving, og så seg aldri tilbake etter dette. Bjørn kjørte i mål som vinner med komfortable 3 sekunders margin etter ett feilfritt løp.

-Særdeles fornøyd med helgen, og ser virkelig fram til å kjøre på Kinnekulle i Sverige om ca 5 uker. Dette er en bane som ikke gir så stor fordel til Porschene som Rudskogen, så har i teorien bedre sjanser til gode resultater der, avslutter en glad Bjørn Tvedt.