Rallylegenden Sebastien Loeb og YouTube-fenomenet Ken Block skal utfordre Petter Solberg og Andreas Bakkerud på rallycrossbanen under VM-runden på Lånkebanen 11 og 12. juni.

På kvelden 11. juni skal Bjarne Brøndbo og DDE gi full gass. Det blir "Rai Rai", det blir "Rompa mi", "E6" og alle de andre megahitene når DDE entrer scenen.

VM Rallycross har hatt to suksessfulle konserter. Sie Gubba var hovedattraksjon under den første i 2014, en konsert som samlet 1200 tilskuere. DDE hadde 2.400 i fjor. Det gjorde konserten til den største i Stjørdal i fjor.

- VM-konserten var en av våre aller beste vi hadde i fjor, både stemnings- og arrangementsmessig. Ingen tvil om at vi ønsker oss tilbake, og ser fram til konserten 11. juni, sier Bjarne Brøndbo.

- DDE er norges beste liveband, og de sto for en kjempekonsert i fjor. Vi fikk strålende tilbakemeldinger fra publikum. Alle vi har snakket med har ønsket seg DDE igjen, og når DDE også var strålende fornøyd og ønsket seg tilbake, var valget enkelt, sier konsertansvarlig for VM Rallycross, Birger Schanke.

Konsertarenaen blir som i fjor skytebane 1 på forsvarets anlegg på Frigården.

- Vi fikk til en intim konsertarena på skytebane 1. Vi holder på å planlegge noen endringer, men de får vi eventuelt komme tilbake til. Det viktigste er uansett at DDE kommer, sier Schanke.

Det lokale bandet Six-Pack blir supportband for tredje året på rad. Six-Pack har levert en solid jobb vært år, og sørget for ekstra god stemning blant publikum før DDE har gått på scenen.

Billetter til VM-helga kan du kjøpe her. Merk at åpningstilbudet går ut fredag 11. mars kl. 12.00. Åpningstilbudet gir 100 kroner i rabatt på ordinære weekend-billetter og weekend-billetter inkludert DDE-konsert.

Alle billettene finner du her

Bilde: DDE stortrivdes på Lånkebanen i fjor. 11. juni blir det ny VM-konsert med norges beste liveband, her representert ved Eivind Berre, Bjarne Brøndbo, Eskil Brøndbo og Bård Jørgen Iversen.