Aleksander Schjerpen er 22 år, og kommer i fra Elverum. Han er en av Norges beste motorsport utøvere, og har i sesongen 2014 kjørt i den britiske serien British GT. Her kjører noen av Europas beste GT førere og serien regnes som en av de tøffeste.
Aleksander er eneste nordmann i serien og kjører for fabrikksteamet til Ginetta, Century Motorsport. Bilen han kjører er en Ginetta G55 GT4. Finalen i British GT gikk på Donington Park 14. september. Dette skulle vise seg å bli litt mer spennende enn ventet for Aleksander og resten av teamet.

De startet løpet fra 6. startspor, men Aleksander viste fort motstanderne at han var rask. Etter omtrent 20. min, lå han på 4.plass og kontrollerte avstanden til bilene foran. Løpet går over 2 timer, med sjåførbytte etter en time. Aleksander deler bil med danske Morten Dons. Like før det var på tide å bytte sjåfør kjørte Aleksander seg opp på 2.plass, og etter et meget raskt sjåførbytte kom de ut på 1.plass med nesten 10-sekunder til andre mann.

-Vi hadde utrolig bra fart i bilen, og vi hadde mulighet til å
kontrollere avstanden til bilene rundt oss omtrent hele løpet.

Når det var igjen bare 14 minutter av det 2-timer lange løpet, røk hjulopphenget foran på bilen og de ble tvunget til å komme inn i depoet og bryte løpet.

-Utrolig kjedelig at sånt skjer, vi lå veldig godt an, mye bedre
enn vi hadde forventet. Tekniske problemer er noe man må regne
med i denne sporten, men vi gjorde godt inntrykk frem til det
skjedde!, sier Aleksander.

Sesongen er ikke riktig over ennå for gutten fra Elverum, neste løp på kalenderen er et SuperCup løp om to uker på legendariske Silverstone i England. Dette er et sprint løp, hvor Aleksander skal kjøre for Ginetta fabrikken og Century Motorsport.