Som kjent er Spydeberg i Indre Østfold en skikkelig bilsportbygd. Det begynte med den egentlige Spydebergekspressen, John Unnerud på 50-, 60- og 70-tallet. Senere arvet Petter Solberg dette tilnavnet. I mange år har brødrene Petter og Henning herjet på norske og utenlandske rallyveier og rallycrossbaner. Svein Roger Andersen er en annen Spydeberging kjent fra både Rally og Rallycross.

Nå har Svein Roger sin sønn, 12-åringen Tobias Andersen, begynt å gjøre seg bemerket i Crosskart. Selv om 2014 har vært hans første sesong med full satsing på NM og NEZ, har den 12 år gamle Spydeberg-gutten vært på seierspallen flere ganger allerede.
Det har blitt kjørt 3 NEZ-løp i Crosskart. Tobias har vunnet to av dem, og blitt nr. fem en gang i 85 ccm klassen. Det kåres ikke sammenlagtvinner i denne klasssen.
Siste helgen i september var det NM-avslutning på Kraby. Tobias hadde ingen sjanse til å ta NM-tittelen på grunn av flere problemer tidligere i sesongen. Allikevel vant unggutten to av de tre innledende heatene. I finalen lå han på andre plass helt til siste sving. Der var han uheldig og snurret. Motoren kvelte seg, og alle konkurrentene kjørte forbi.

Nå ser teamet fremover mot neste sesong. Da skal Tobias gå opp en klasse, og kjøre 125 ccm i samme klasse som Oliver Solberg.

Teamsjef og pappa Svein Roger Andersen ønsker å takke alle sponsorer, konkurrenter og miljøet for en kjempefin sesong.