45 driftere stilte til start under helga NM-runde på glattkjøringsbanen i Sørlandsparken. Der fikk flere hundre tilskuere se mye solid bilkjøring i varmen. De 45 førerne var fordelt på de tre klassene junior (under 18 år), semi drift (begynnernivå) og pro drift (profesjonelle). Det var Kenneth Nordnes (NAF Motorsport Indre Sogn) som tilslutt stakk av med seieren.

NAF kom godt fram, og ikke minst i media, takket være Kåre Nysted Andersen som er leder for NAF motorsport Kristiansand. Arrangementet fikk god pressedekning både gjennom aviser og radio, samt livesending på N24-7 som er lokalpresse for Søgne og Sogndalen.

Med over 1000 besøkende som løste billett til arrangementet, var det duket for et vellykket og fartsfylt arrangement. Det ble solgt enormt med NAFler, pølser etc fra blide og engasjerte funksjonærer.
Tillitsvalgte med NAF-vester solgte billetter, og stod i kiosker og var i det hele tatt veldig godt synlige.
Det har kommet flere positive tilbakemeldinger fra tilskuere og deltagere i etterkant av arrangementet.

-Dette er virkelig det største avdelingen har arrangert. I alle fall i min tid, forteller en stolt styreleder Geir Lier.

- Vi er godt fornøyde. Vi var heldige med været og holdt tidsskjemaet også, sier Kåre Nystedt Andersen, som både kjørte og var med på gjennomføringen av arrangementet.