For andre gang i historien var det  i år også utdeling av Kongepokal for klasse open noe som skjer hvert 6 år. Konge Pokal gikk i år til Lars Holmen

Været var som allltid  når det arrangeres løp på Bjørkelangen kjempe flott ogTrond Borstad med sitt team hadde som vanlig full kontroll.

I Odins første heat tok han ledelsen tidlig. Å den  hold han helt til mål. Det var ikke uten kamp, noe som  det var uhyrlig spennedes å følge med på. Odin var serdeles fornøyd med sin   første heat seier i klasse 3.

I andre heat tok en lokal fører ledelsen fra starten å han var suveren gjennom hele heatet. Så kampen stod om 2-3 plassen som det ble kjempet hardt om. Odin var litt uheldig ved passering av en konkurrent som var ble tatt igjen med en runde.  Så da reiste håpet om andre plassen.  3 plass  til slutt i andre heatet på en særdeles fornøyd Odin. 

Oliver kjørte som vanlig med stram wire hele løpet og var suverent raskest  i klass 4 50ccm.  For Oliver ble det for lite kjøring med bare løpet så han måtte trene mellom heatene på barnebanen. 

NM på Bjørkelangen var det siste nasjonale løp i år for atv. 

Oliver har vært raskest i klasse 4 50 ccm gjennom hele året og Odin har hatt en flott utvikling i klasse 3 med sesong høyde punktet ble heatseier nå på NM. 

Nå er det treningsamling i Levanger  som er det neste på programmet for Fjelle Racing Team.

Foto: Privat