Kim gir oss en oppsummering av NM:

- Vi startet tidlig i mai med trening, og holdt det gående helt til slutten av oktober med oppvisning. 6 NM-runder er kjørt og vi må si oss fornøyd med de fleste resultater i enkelt løpene. Ingen god start med en brutt finale og uvisshet på hvorfor ikke motoren ville starte. Fikk løst dette til 2 NM-runde der vi fikk en stor opptur med 3.plass på Bjorli.

-Vi har god flyt videre inn i neste løp på Bø og nok en 3.plass, og farten er bra gjennom hele dagen. Men så smeller det på Grenland, kvalifiserte oss til 2.sporet i finalen som ble kort da det ble rulling i første sving. Kommer til Trysil for å finne igjen farten, det gjør vi og for en fin 4.plass. Så det ligger an til en spennende NM-finale på Krabyskogen. På slutten av lørdagen sto vi på pallen i siste NM-runde og det vil si at vi blir nr 3 totalt i NM i crosskart 650 klassen i 2016.

-Vi har også kjørt alle rundene i NEZ innimellom NM-rundene. 1.runde gikk på Höljes med over 200 deltagere og rundt 40 i min klasse. Helga endte bra med en 7.plass etter mye regn i finalene. Finland var neste stopp og en kanon helg og vi kjører inn til 3.plass. NM runden på Grenland var også 3 runde i NEZ og da ble det kort finale for oss. Siste runde i Danmark blir avgjørende for total liste fra 1-5.plass. Sliter med mye feil på lørdag, men finner ut av det meste. Det blir en flott 4 plass i løpet. Det holder til en 3.plass totalt i NEZ også.

-Vi har også vært på noen utvalgte event med flere av sponsorene. Størst er vel Gatebil og Oslo Motorshow. Mye folk og gode omtaler av bil og mennesker vi har med oss. Dette er en viktig del av markedsføring av dere, å gi noe tilbake til sponsorene. Gikk kun under navne Mr Wheely under helga på Oslo Motorshow, så det kjøres hardt for å skape show og action.

-Vi i Lorentzen motorsport er kjempefornøyd med to 3.plasser i NM og NEZ i 2016. Vi har vært rundt i hele Norden i sommer og har mange gode opplevelser. Dette hadde ikke vært mulig uten famille og gode sponsorer. Det er dere som gjør dette mulig for oss. Det er mange som har lagt merke til oss på og utenfor banen. Vi vil derfor sende en kjempe stor takk til dere og takke for et kjempe år. Og håper på et enda bedre 2017, så får vi se hva som skjer da, avslutter Kim.