Mads Østberg og Jonas Andersson i Citroen DS3 WRC har hatt en dag «midt på treet», og ligger på en 6. plass etter dagens etapper. Det er 1 min. 05,7 sekunder opp til Jari Matti Latvala som leder, og 34.9 sek til den siste pall-plassen.

«Selv om det det var sol på dagens første fartsetappe, var veiene fortsatt preget av gårsdagens regn, og det var glatt og vanskelig, forteller Mads. Vi bommet litt på set-up, og jeg fikk ikke til den fartsetappen som jeg ønsket. Den neste prøven var helt tørr, bortsett fra at det dras ut grus og gjørme der forankjørende biler kutter svingene. Både Jonas og jeg syntes det gikk bra, men tiden var ikke så bra som vi håpet. Det viser seg at vi hadde 2 dårlige sektorer i starten, 3 gode sektorer midtveis, og vi avsluttet med nok en dårlig. Vi skal jobbe sammen med teamet i kveld for å se om dataloggen kan gi oss svaret på hvorfor tiden ikke holdt på 3 av 6 sektorer, avslutter han»  

Foto: Citroën Racing Team

Rally Korsika avsluttes i morgen, med 95 km fartsetapper. Hvorav siste etappe på 16,74 km er power stage, som gir bonuspoeng til de 3 beste. (Denne etappen går direkte på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo).  Siste dag blir «mot normalt» løpets lengste. M.a.o. her er ikke noe avgjort. Skiftninger i teten har skjedd raskt hittil, og kan skje like raskt i løpet av morgendagen.