Serien består av 8 løp, som går på hhv. Snetterton og Brands Hatch’ Indy-sløyfe. Første løpshelg er 9-10 november på Snetterton, med kvalifisering og 2 løp på lørdag og det samme på søndag, i tillegg til offisiell treningsdag fredag.

- Dette har vi jobbet lenge for å få til, selv om siste del av seriens budsjett ennå ikke er helt i havn, da vi ikke har fått endelig svar på de siste forhandlingene med sponsorer ennå, sier Fredrik.

- Første test var for Chris Dittmann Racing i november 2012, som for øvrig ble samme års engelsk F3-Cup vinner. Testresultatene var så gode at jeg ble bedt om å komme tilbake senere for å testkjøre den helt nye BRDC Formula 4-serien i våres. Disse testene gikk svært bra, og CDR-teamet ønsket meg tilbake for å kjøre hovedserien i en av deres biler i 2013. Budsjettmessig kom vi dessverre ikke i mål, og har derfor valgt å kjøre vinterserien, noe jeg ser frem til med stor spenning. Teamet mener dessuten jeg har store muligheter til å hevde meg bra, til tross for sterk konkurranse fra bl.a. flesteparten av førerne fra årets hovedserie. Uansett – jeg gleder meg stort, avslutter Fredrik, som er travelt opptatt med de siste forberedelsene før avreise til England 7. november.