- Vi er glade for støtten fra Nord-Trøndelag fylkeskommune. Sammen med 150 000 kroner fra Stjørdal kommune er arrangementet blitt støttet av det offentlige med 300 000 kroner i år. Det setter vi pris på, sier Kjetil Skaufel, daglig leder i NAF World RX of Norway.
 
I fylkesråds May Britt Lagesens innstilling til fylkesutvalget legger hun vekt på at NAF World RX of Norway er eneste arrangement med VM-status i Nord-Trøndelag.
 
Over tre millioner
 
Videre skriver fylkesråden at VM-runden på Lånkebanen 10.-12. juni legger igjen over tre millioner kroner til frivilligheten og lokalt næringsliv i form av dugnad, leie og kjøp av varer og tjenester.
 
- Det ble også lagt vekt på at vi ble kåret til VM-sirkusets beste arrangør for 2015. For oss er den offentlige støtten en anerkjennelse for arbeidet de frivillige legger ned, sier Skaufel, som nå gleder seg til at VM starter i neste uke.
 
Bildebeskrivelse:
Fylkesutvalget i Nord-Trøndelag støtter NAF World RX of Norway med 150 000 kroner. Det er en anerkjennelse av Petter Solberg (bildet), de andre førerne og arrangørene i NAF Motorsport Trøndelag.
Foto: FIAWorldRallycross.com