Fjelle Racing Team 2015 års oppsummering:

"Vi har igjen hatt et aktiv atv-år  med mye reising og mye moro. Vi har tilbakelagt ca 18 000km langs veien. Før sesongstart fikk vi vår etterlengtet buss som har vært en skikkelig forbedring for alle vår reisedøgn langs veien..

Sesongen har gått uten uhell eller tekniske problemer. Det er motorsport så noe småtterier har det nok kanskje vært men ingen som har gitt problemer i konkurransen.

Vi har deltatt i 3 Norges Cup runder, Norges Mesterskap, 2 klubb/ region løp og flere trening samlinger av forskjellig størrelse og former.

Oliver  har hatt en flott sesong med en flott utvikling.  Å wiren har stor sett vært helt stram hele tiden på sin  Apex 50ccm. Da det har vært såpass stor forskjell på nivå i klasse 4 50ccm. Har Oliver blitt flyttet opp til å kjøre med 100ccm for et mer jevnbyrdig konkurranse klasse i flere av løpa.

Oliver har en sjarmerende kjørestil hvor han har tid til å gi tommelen til Speaker når han blir omtalt over PA-anlegget noe som ikke går forbi i stillet. Oliver ligger også bra på utenfor bana, for da gjelder det å sjarmere de jentene som er der.

Odin Michal har hatt en fantastisk utvikling i sitt første år i klasse 3 på sin Yamaha 250ccm. Klasse 3 har i 2015 vært den største klassen med tanke på startene.

Odin Michal har plassert seg fra 1 til 4 som dårligste plassering. I snitt så har det vel blitt mye 3-4 plasser sammenlagt. Noe vi synest er flott for en førsteårs klasse 3 fører.

Høyde punktet var en heat seier i NM.Hvor han ble 2 sammenlagt!

I de to  mindre regional/ klubb løp stilte Odin Michal  i klasse Senior. I en klasse hvor han var kraftig maskinelt underlegen mot  400 og 450 ccm atver. Med en heftig kjøring og en god porsjon flaks kjørte han in til en 1 plass og en 2 plass. Det kom  nok litt uventet på de lokale førerne!

Vi vil også berømme og takke det fantastisk flotte atv miljøet vi har i Norge. Med så mye hyggelige og fantastiske personer som gjøre det så moro å holde med dette.

Alle de ildsjelene som bruker mye tid og resurser så  vi får kjøre løp og trening samlinger. Stå på!

Så må vi Takke NAF Motorsport komité for støtten vi har mottatt under 2015 sesongen.

Å ikke minst en stor takke til support teamet vårt lillesøster Hedda og mamma Wenche"