Løpet var også tellende i den norske serien. Et svært spennende løp som ble kjørt under fantastiske forhold med flere tusen tilskuere på tribunene.

Helgens gjestekjører var Michel Nykjær. Nykjær er en av Danmarks mest kjente sjåfører, og han ligger for øyeblikket på 2. plass i WTCC som er VM for touringbiler.

På fredag ble det for syvende år på rad arrangert et stort sykkelløp i Kjellerup, med deltagelse av bla. danske Tour-ryttere. Før løpet startet kjørte DTC-bilene noen promoteringsrunder rundt banen, før de stoppet midt i byen hvor det ble intervjuer, autografskriving og publikum fikk hilse på sjåførene.

Første trening på lørdag hadde jeg sjette tid, jeg følte likevel at oppsettet på bilen ikke var helt riktig. På tidskvalifiseringen kjørte jeg inn til tiendeplass. Jeg slet fortsatt med oppsett. Plasseringen i tidskvalifiseringen ga grunnlag for startoppstillingen til finale 1. Her var jeg uheldig i starten med et sammenstøt foran meg. Jeg datt da ned på fjortendeplass etter kun to svinger. Men jeg kjørte meg framover i feltet og inn til en grei syvendeplass.

Det ble svært spennende i finale 2. Jeg hadde enda bedre fart i denne finalen. Jeg lå flere runder som nummer to, men datt etter hvert ned på fjerde. Jeg kjørte meg etter hvert opp igjen til tredjeplass. Det var mye dramatikk rett etter målgang, da Dennis Lind som kjørte inn til seier ble idømt 20 sekunder tidsstraff. Straffen ble senere trukket tilbake, og det ble til slutt en fantastisk tredjeplass bak Dennis Lind og John Nielsen.

Neste løp går allerede 8. September på Padborg Park helt sør i Danmark.