-Dette var bare helt sykt og selvfølgelig det største som har skjedd så langt i min motorsportkarriere! Jeg visste at jeg hadde muligheten og tok den. Egentlig var jeg rolig hele helgen og følte jeg hadde god kontroll. Nå skal EM-gullet feires skikkelig. Jeg må jo også rette en stor takk til teamet mitt som har gjort en strålende jobb, sier Emil Antonsen.

Antonsen ble nummer fire i den første EM-runden og hadde dermed et godt utgangspunkt foran den avgjørende finalen i Genk. Han vant tre av de innledende heatene og ble nummer to i de to andre. Dermed kjørte han master i semifinalen og hadde sjette startspor i finalen.

-Jeg fikk en grei start og kom bra ut uten uhell. Jeg skaffet meg tidlig en andreplass og visste at jeg da hadde EM-gullet i lomma. Min argeste konkurrent lå lenger bak i feltet, så jeg hadde egentlig full kontroll. Faktisk var det en utfordring å holde fokus på de siste rundene. Det var viktig å minne meg om at gullet ikke var i  boks før jeg passerte målstreken, sier Emil Antonsen som startet med gokart da han var åtte år.

-Nå blir det en god middag med teamet og noen øl. Det er lov å feire litt nå, sier en strålende fornøyd Emil Antonsen.