NAF stilte med stor stand og motorsport live i bakgården.  Flere utøvere stilte opp med sine kjøretøy og var med på å lage et forrykende show for imponerte tilskuere.

Hele 31.276 besøkte Oslo Motorshow i helgen og det var hele 14.000 som tok turen til bakgården hvor NAF hadde sitt live arrangement. Ny publikumsrekord!

Tommy Larssen, Prosjektleder for Oslo Motor Show, opplyser om at 44,3% av de besøkende på messa har fått med seg utendørsshowet.

- Score på tilfredshet med utendørsshowet er skyhøyt, forteller Tommy.

- Må være bilsportens mekka å kjøre 1200 meter over tre runder med ca. 2000 tilskuere per gang, sier løpsleder Bjørn Gulbrandsen.  

Se video fra oppvisning i Drifting her.

- Jeg vil takke på vegne av de aktive for et topp arrangement med masse hyggelige folk, fantastisk show og formidabelt antall tilskuere. Vi fikk alle kjøre 6 etapper fra fredag til søndag organisert på en ypperlig måte av Grete og Bjørn Gulbrandsen med en dreven funksjonærstab bak seg, forteller Vidar Holum.

Rallysprinten ble vunnet av Rune Danneborg med Gunn Valdeland som kartleser. Andreplassen gikk til Jarle Lippert i sin BMW m3 med Aksel Olsen i kartleserstolen. Tredje plass fikk Camilla Antonsen etter en suveren sisterunde, hun hadde med seg Nicklas B Hovland som kartleser.

I tillegg stilte Hurtigruta Carglass opp med ruteskift på en liten «rallyservice». Den Rally Telemark og NAF dekorerte Volvoen til Erik Tandberg fikk ny rute med flere hundre tilskuere tilstede. Speaker Thaulow satte en god stemning under "rallyservicen".

Det rettes en stor takk til Norges Varemesse og  Tommy Larssen som står bak Oslo Motor Show , og alle hans samarbeidspartnere og messeansatte, som gir oss i NAF mulighet for å  vise motorsport Live med en utrolig intensitet.

Se film her