I pinsehelgen tok Jarle turen til Horsens i Danmark for å delta på RMB Rallysprint. RMB er en forening for de som lider av ryggmargsbrokk. Alt av overskuddet til denne rallysprinten går til denne foreningen for å kunne hjelpe barn og unge.

-Barn og unge i denne foreningen fikk mulighet til å sitte på en tur før løpet, noe som de satte veldig stor pris på, forteller Jarle.

RMB er Danmarks lengste rallysprint. Rallysprinten ble kjørt ute på et industriområde syd i Horsens. Jarle hadde tatt med seg datteren Malin på 15 år som kartleser. Dette ble hennes første sprintrally med noter.

Det ble kjørt 3 heat, hvert av heatene var på over 9,5 km. Det var påmeldt 50 biler til RMB Rallysprint. Første heat hadde de en andre tid, andre heat satte vi beste tid!! Etter 2 heat var det kun 3 hundredeler som skilte første og andre plassen. På siste heat satte de en andre tid igjen og dermed var 2. plassen i RMB Rallysprint sikret.

-Vi dro til Danmark og håpet på pallplass men da måtte alt klaffe. Men at vi til slutt fikk en 2.plass totalt i løpet og ble klassevinner gikk over all forventning!! Et kjempebra arrangement som vi gjerne blir med på til neste år også, avslutter Jarle.