I Crosskart Juniorcup (85 ccm) var det tett og jevnt helt til siste slutt, og det ble Sindre Trøyterud, NAF Motorsport Vålerbanen, som kunne ta steget opp på det øverste trinnet på pallen. På andre plass kom Ole Henry Steinsholt, NMK Grenland og Marius Solberg Hansen, NAF Motorsport Vestfold kom på tredje plass.

I 125 ccm klassen vant Oliver Solberg (S) første NM runde foran Jakob Lyseng, NAF Motorsport Ringerike. På Krabyskogen byttet de plasser og fikk med seg Alexander Lie, NMK Grenland, på pallen. Dermed har Lyseng og Solberg like mange poeng i kampen om NM tittelen.

I 250 klassen var som vanlig regjerende Norgesmester og NEZ mester Aleksander Bjørnstad, NMK Hamar, i det umulige hjørnet. Den ene støtdemperen bak knakk på første runden i finalen, allikevel vant han klart foran Thomas Holmen og Mats Brustad som ble henholdsvis 2 og 3, begge fra KNA Solør Motorsport. Bjørnstad styrker sin ledelse i NM sammendraget foran Brustad og Holmen.

En håndfull svensker kom til Gjøvik og det var tydelig at de hadde kjørt flere løp enn de norske i det siste. I 650 A-finalen var hele den første rekken farget gul-blå med Jonathan Walfridson (S), Dennis Rådstrøm (S) og Jimmi Walfridson (S). Jonathan tok starten og bare dro i fra de andre inn til mål. Bak ble det mer fighting, men Dennis dro det lengste strået med Pål Smørsten, NMK Tønsberg, på tredje. I NM sammendraget har nå Walfridson og Vardeberg like mange poeng.

Komplett resultatliste finnes her

NM listene vil bli oppdatert her