Miriam sikret 4. plassen i Norgesmesterskapet 2014, med bare 4 små poeng unna NM-bronse under Rally Telemark i helgen.

Årets NM avslutning ble kjørt i områdene rundt Notodden sentrum denne helgen. Det skulle kjøres 8 etapper fordelt på 10 mil SS. Kristian Hvambsal Eriksen gjestet høyrestolen også denne gang. Fredag bestod av gjennomkjøring, teknisk kontroll av bilen og en frivillig shakedown. Teamet valgte og ikke kjøre shakedown pga. sykdommen til Miriam.

Det ble kjørt to etapper før første service og duoen kom raskt i gang. De fant flyten og farten allerede på den første etappen og fortsatte å øke tempoet utover dagen. Alle etappene ble kjørt to ganger og det gjorde at man kunne pushe mer den andre runden.

Inn til siste service lå Miriam og Kristian på en 20. plass totalt. Pga. kyssesyken var det vanskelig å holde konsentrasjon og kroppen ble fort sliten, fortalte Miriam, før de la ut på de to siste etappene for dagen. Målet var å sikre 4. plassen i NM!

Det klarte de og kjørte dermed inn til karriere beste totalplassering og godt innenfor målet om å være topp 5 i NM dette første satsningsåret!

Miriams oppsummering:
-Jeg har hatt en helt utrolig sesong! Er blitt mer og mer komfortabel med bilen og føler jeg nå kan begynne å bruke den skikkelig. Det har tatt litt tid å komme inn i alt som er nytt, men det er også derfor vi har brukt dette året som er læreår. Tar med meg utrolig mye kunnskap og erfaringer fra denne sesongen over i neste, og er kjempe motivert for å avansere! Tusen hjertelig takk til alle dere rundt meg og ikke minst samarbeidspartnere som er med på å virkeliggjøre drømmen min!

Nå gleder vi oss til fortsettelsen neste år og da er målet å avansere i Norgesmesterskapet!

NM stilling i 2WD 2014:

1.Steve Røkland 180p
2.Petter Rolfsen 137p
3.Sindre Furuseth 88p
4.MIRIAM AASLI 84p
5.Marius Aasen 66p

-Tusen takk til ALLE samarbeidspartnere og sponsorer som har vært med på å gjøre dette året til en kjempe suksess! Teamet har lært utrolig mye, og jeg har lært å kjenne den «nye» rallybilen. Vi ser frem til en innholdsrik og spennende 2015-sesong, sier en fornøyd Miriam.