- Vi gikk inn i mesterskapet uten erfaring med bilen, banene og mesterskapet i seg selv, så vi hadde relativt tålige ambisjoner. Sa Kevin, som i år også er en av finalistene i Bilsporttalentet der vinneren blir annonsert den 22. november.

De avsluttende løpene ble kjørt på den svenske banen Mantorp Park, og 19. åringen kom hjem med en åttende og en sjetteplass.

- Etter en lang sesong kan vi se tilbake på to pallplasser, femteplass i det nord europeiske sone-mesterskapet og sjetteplass i det svenske mesterskapet. Med tanke på de ressursene vi har hatt i år så er vi veldig fornøyde med resultatene. Nå venter hard jobbing over vinteren for å få satt sammen en best mulig satsing for 2014.

Den avsluttende løpshelgen gikk ikke helt som Kevin eller teamet Aabol Racing hadde planlagt, mye grunnet en vanskelig kvalifisering som gjorde utgangspunktet for det første løpet mindre enn ideell.

- Når man kommer til nye baner så er det vanskelig å vite hvordan man ligger an i forhold til konkurrentene. Allikevel var ikke sjette og åttendeplass helt det vi hadde håpet på for helgen. Men vi har lært mye, og kommer sterkere tilbake neste gang. Avsluttet en motivert Kevin Aabol som nå er fullt i gang med forberedelser for 2014 sesongen.

Du kan lese mer om Kevin på www.KevinAabol.com samt Facebook.com/Kevin AabolRacing.