Årets  første runde i NM i crosskart på Vikedal motorsenter over. Kim hadde ikke fått trent og testa så mye som han ville, men hadde fått noen runder. Med strålende sol var treninga  igang, og Kim synes det gikk sånn tålig greit.
 - Måtte gjøre en god del justeringer på setup. Karten var glatt og kjøre og lite feste bak, og
uvant å kjøre, forteller Kim.

Teamet sto på for å få karten bedre til 1.omgang. 1. og 2. omgang endte med to
tredjeplasser. Det ble gjort litt finpuss på karten og Kim selv fram til 3.omgang. Kim kjørte da inn til 2.plass og var klar for 6. startspor i A-finale. Da han kom inn i depotet merket han at ekosanlegget hadde løsna bak på lyddemperen og det lakk bensin ut av lufte slangen. Dette ble fikset teamet fort oppi og Kim var klar for finale.

Det var småtrangt i første sving, og jeg kom meg igjennom greit. Holdt meg på 6.plass helt til siste runde da jeg kjøre forbi en via alternativ sporet. Jeg jubla høyt i det jeg så målflagget, hadde kjørt inn til en flott 5.plass i NM, forteller en glad Kim.

- Jeg er veldig fornøyd med helga, karten virker og den går bare fortere å fortere. Og jeg vil takke hele Lorentzen motorsport for en super helg,dette er ikke mulig uten deres hjelp. Så nå ser vi frem til Orkla og andre NM-runde. Men jeg skal kjøre Bjerkesprinten først., avslutter Kim.