Lørdag starter helgen med at Momarkenmester’n skal kåres. Her kjører alle klasser blandet i 3 innledende omganger med klassevise finaler til slutt. Løpet starter kl. 10.00 og finalene kjøres før kl. 14.00. Mye action på få timer.

Senere lørdag ettermiddag starter et nytt løp. Da går andre runde av det Nord-europeiske mesterskapet (NEZ) i rallycross av stabelen. Det kjøres en innledende omgang på lørdag og 2 omganger, semifinaler og finaler på søndag. På søndag starter løpet kl. 09.00. Her kommer det deltagere fra Russland, Litauen, Finland, Sverige og Danmark i tillegg til de norske deltagerne.

Ola Frøshaug har vunnet NEZ mesterskapet 5 år på rad og jakter nå sin 6. seier i sin klasse. Han fikk en god start på mesterskapet med å vinne den første runden som gikk i Danmark forrige helg. Camilla Antonsen har tidligere vunnet mesterskapet i klassen for Supercars. I år stiller hun i NEZ 2000, biler for inntil 2,0 l. I Danmark kjørte Camilla inn til 2. plass i den klassen og på hjemmebane vil hun jakte en seier. Christian Sandmo er tittelforsvarer i den klassen og ble nummer 3 i Danmark.

I NEZ Super 1600 var det danske Peter Lindgaard som vant det første løpet. Lise Marie Sandmo kjørte inn til 5. plass.

De to siste rundene i mesterskapet går i Litauen og Latvia i juli og de norske førerne vil nok gjøre alt for å ha et så godt utgangspunkt som mulig før disse løpene.