Løpet starter i Jyväskylä i kveld, torsdag 30/7, med en kort etappe på 2, 27 km. og går i mål samme sted søndag ettermiddag. Da har førerne tilbakelagt 320 km. på de karakteristiske raske og kuperte finske veiene.
I dette rallyet er bilene til tider, like mye i lufta som de er på bakken. Vi kan med sikkerhet si allerede nå at det kommer til å bli en del spektakulære hopp i løpet av helgen.  Mads og Jonas ligger på 3. plass i årets VM, med spenning både oppover og nedover på listen.

«Vi er godt forberedt», sier Mads i en kommentar. «Med god test i forkant har vi funnet et bra oppsett på bilen. Vi har testet på regnvåte veier, men skulle det blir tørrere veier videre i løpet, har vi god kontroll, og god følelse. Vi prøvde tre forskjellige justeringer på dagens shakedown som vi forøvrig vant. Vi fikk også gode svar sammenliknet med konkurrentene både for 1. og 2. gangs gjennomkjøring,» fortsetter han.

Rally Finland er det ultimate løpet i VM sesongen hva høy fart på grusveier gjelder. Mads kjørte løpet første gang i 2006, og har god erfaring med forholdene, i et løp som alltid har vært høyt oppe på favorittlista både til fører og kartleser.

Løpet har god dekning i TV2 sportskanalen, ellers vil det komme løpende oppdatering fra teamet, så følg gjerne Mads på www.madsostberg.no. Der finner man også   Facebook , Instagram og Twitter kontoene hans.   På www.WRC.com. er det live sending med intervjuer etter hver prøve, og en meget god resultatservice, etappe for etappe, -inkludert mellomtider. 

 Foto: Citroen Racing Media