Etappen går fra Meheia over Hengsvann og over til Dårstul. En krevende og lang etappe som byr på ulike grader av utfordringer for førerne. 

I tillegg har Klevarsida-etappen en ny sløyfe i starten på etappen som ikke er kjørt før.

Årlifoss-etappen er i år forlenget ved starten. Denne etappen avsluttes som vanlig i det spektakulære Hove grustak som også i år kommer til å trekke til seg mye publikum.

Start-/målgang og selve basen blir i år på det nye og fantastiske Bok & Blueshuset  på Notodden. Siden dette er årets avslutningsløp i norgesmesterskapet vil årets NM-medaljører rulle over målrampen her på ettermiddagen 4.oktober.

Det vil bli mer publikumsvennlig da det er lagt opp til publikumsparkering på alle prøvene. Barn under 15 år kommer gratis inn i følge av voksne.

I år vi det også bli ekstremdager på Tuvensenteret. Lørdag 26.september stiller NAF med elbilkjøring for barn hvor en heldig vinner kan kjøre av gårde i en elektrisk barnebil til en verdi på nesten 6000,-

Rallyavisen er i år gratis og vil bli distribuert til 30000 husstander i Telemark og Buskerud. I tillegg til dette vil det være flere salgssteder for rallypass i samme regionen. Se liste for utsalgssteder under:

Se ellers mer informasjon om løpet  på www.rallytelemark.no

Det inviteres vi til Shakedown kl 17 på fredag 3 ved flyplassen og campingen.

Bilde: f.v Svein Eirik Hansen, John Erik Nilsen begge løype og grunneiere, Vidar Holum presse og marked, løpsleder Petter Stenseng. (Foto: Jan Moseby)