- Det er 5 år siden første løp ble kjørt her, og vi har kjørt 4 av dem, forteller Jarle.

Løpet startet med 2 omganger på fredag, 2 omganger på lørdag og finaler på søndag.

- Vi fikk en grei gjennomkjøring på fredagen med en 3.tid,  mye regn skapte store utfordringer med oppsettet på bilen. Vi slet litt med understyring inn i svingene men fikk  justerte dette bort etter hvert. På lørdag kom solen litt fram og super myke ”sliks” hjul ble tatt fram. Ble nok en 3. tid noe som holdt til finaleplass på søndag.

Under oppvarmingen før finalene søndags formiddag var Jarle nok en gang uheldig og knakk av et par tenner på kronhjul bak i bakakslingen. Etter dette var det bare å pakke sammen uten noe mer kjøring for Jarle og teamet.

-Vi har undersøkt mulighetene med å bygge om til større diff bak slik at dette ikke skal skje igjen. Drevsatsen som ble ødelagt ble jo montert inn ny i april måned, sier en oppgitt Jarle.

Jarle takker for den hjelpen han har fått i år og håper samarbeidspartnerne er fornøyde selv om resultatene ikke har vært så bra i år. Under Oslo Motorshow som er en innendørsmesse på Lillestrøm med kjøring ute på brostein var det over 31.000 besøkte under helgens løp.

Jarles BMW M3 ble stilt ut og det varv mange som tok turen bortom for en prat.

Jarle retter en stor takk til:

-Western Bilgummi

-Drammen Bilskade

-SKF Norge

-GS Bildeler

-Vitbank Billakkering

-Brennes Auto Moss

-Billakksenteret

-NAF