Jarle Lippert forteller:

-Sydsprinten ble gjennomført på Skandinavisk Trafikksenter i Kristiansand. Det skulle kjøres 3SS’er på til sammen 24 km på asfalt. Jeg hadde igjen tatt med meg min datter Malin som kartleser og håpet på et bra løp ettersom det ikke fungerte veldig bra under bakkeløps NM i Vikersund forige helg!

På lørdags morgen våknet vi opp til et litt ustabilt vær. Det var overskyet, men lysnet opp utover dagen. Men det var meldt regn utpå dagen. Så det store spørsmålet var sliks eller regn hjul. Det var mye fram og tilbake her. På morningen var det også klart for gjennomkjøring. Klare for å skrive ned noen noter og antall runder.

Vi sjekket værmeldingen for siste gang og vi tok sjansen på sliks hjul. Første SS gikk bra og på tørt underlag leder vi klassen våres med 2,5 sek. Så kommer regnet! Det regner oppover og de to neste SS’ene blir vanskelige.

Med så mye regn blir det lite veigrep med sliks hjul. Men vi gjennomfører på en grei måte. Vi tar med oss en tredje plass i klassen vår. Er fornøyd med det etter at forholdene ble som de ble, avslutter Jarle.