Kim oppsummerer løpet:

-1 omgang startet vi i bakerste ledd. Karten dro opp og ut til venstre så måtte gå av gassen. Henter igjen feltet da start strekka er lang, kommer ut som nr 2 på dansken Mads. Vi følger hverandre tett gjennom heatet,men blir en 2 plass.
Finner ut at demperbraketten bak på den ene siden har flyttet seg, derfor dro karten til siden.
2 omgang er vi med i starten fra 2 ledd. Går tidlig inn i jokeren for å se om jeg kan tjene noe på det, men er 1 meter for sent ute til å ta 1.plassen så vi la oss inn på 2. og fikk med oss nye 7 poeng.
3 omgang, glemmer jeg å gire så da kom det 2 mann fort forbi på startlangsiden. Har funnet et oppsett som funger bra, så kjøre meg opp til en heat seier og 10 poeng.
Det begynner å små regne 10 min før start i finalen.... Så vi satser på at det blir vått i finalen,noe det ikke ble. Men en god start  er vi nummer 3 ut fra start,det blir en tung kjørt finale da karten ikke var helt tipp topp på oppsettet. Avstanden holder seg lik mellom 1,2 og 3 mann gjennom hele finalen.
Jeg er knall fornøyd med 3 plass. Har funnet masse fart i meg og karten, så en kanon helg for oss i Lorentzen Motorsport. Så får håpe at vi får kjøre her neste år også med enda flere deltakere for en fantastisk bane å kjøre på(var nesten like morro som Høljes)