Det målet ble nådd, og dag 2 avsluttes på en andre plass, og det er nå 20 sekunder mellom Mads og Jari-Matti Latvala som nå ligger på tredje.
 
- Nok en bra dag, sier Mads. – Vi har gjort akkurat det vi skulle. Det var en stor norsk duell som ventet, den hadde vi planer om å vinne og det føler jeg vi har gjort. Andreas Mikkelsen fikk problemer på slutten, men vi hadde allerede tatt igjen mye tid på han.
 
Det ble mye action på dagens siste prøve, som var hele 59,13 km lang. Mads hadde allerede ett godt forsprang til Andreas Mikkelsen, som dessverre fikk problemer mot slutten. Imidlertid ble det Jari-Matti Latvala, som da ledet, som skapte mest spenning. En punktering gjorde at han måtte stoppe og bytte hjul. Teamet sendte hele veien beskjeder til Mads og Jonas i bilen, om hva han skulle gjøre.
 
- Det ble litt vel spennende på slutten med punkteringen til Latvala, og litt mye beskjeder fram og tilbake fra teamet inn til oss i bilen. Ble egentlig helt forvirra en stund, og viste ikke helt om jeg skulle pushe eller kjøre i den farten jeg gjorde. Men jeg tror vi klarte det sånn halv-bra og gjøre det som vi fikk beskjed om å gjøre. Nå ligger vi på andre plass og målet for i morgen blir å holde den plasseringen.
 
Henning Solberg og Ilka Minor har kjørt jevnt hele dagen, og har nå klatret til en 7 plass totalt.
 
- I dag har det egentlig gått helt greit, sier Henning. – Vi har kjørt det vi kunne, men har også måttet tenke mye på å ta vare på dekkene. Bilen har fungert bra hele dagen, og selv om det har vært varmt så har jeg stått på hele dagen. Det blir litt som i 71 grader nord, det er bare å kjøre på helt til siste slutt!
 
Rally Italia Sardinia avsluttes med 4 fartsprøver søndag. Første bil er på veien fra kl 07:38.
 
Resultat totalt etter dag 2 – Rally Italia Sardinia
1. Ogier
2. Mads +1.40,2
3. Latvala +2.01,5
4. Mikkelsen +2.37,8
5. Evans +4.24,3
6. Prokop +5.26,1
7. Henning +6.09,6
8. Al Qassimi +15.05,2