Løpet har base i Coffs Harbour, en times flytur nord for Sydney, og underlaget er grus. Totalt skal det kjøres 22 fartsprøver over 352km. Dette er første gang Mads og Jonas kjører Rally Australia, men målet er allikevel en plass på pallen.

- Selv om dette er første gang vi kjører Rally Australia, så er målsettingen allikevel en plass på pallen, sier Mads. – Dette er jo et grus-rally, og ut fra hva jeg har hørt og sett om prøvene, så burde dette være et løp som passer oss bra. Gjennomkjøringen blir ekstra viktig ettersom dette er et helt nytt rally for oss, men Jonas og jeg har et godt system for nye noter så recce’n burde gå greit. Seieren fra forrige ukes Rally Telemark er selvsagt grei å ta med seg, og løpet ga oss en god gjennomkjøring på grus før Rally Australia, spesielt siden vi ikke tester før dette løpet.

Etter en 27 timers flytur, er Mads og Jonas allerede på plass i Coffs Harbour, og klare for gjennomkjøring tirsdag og onsdag. Løpet starter med kvalifisering torsdag morgen, og fortsetter med fartsprøver fredag og lørdag, før det hele avsluttes med Power Stage søndag ettermiddag. Løpets lengste prøve på nesten 5 mil kjøres to ganger lørdag.