Nakken kjørte inn til en fantastisk 2. plass bak Kasper H. Jensen, som leder mesterskapet, og på tredje Jan Magnussen.

Dette var første og eneste løp i Norge denne sesongen. Løpet ble kjørt sammen med Gatebil med rundt 20.000 tilskuere. Marius fullførte på en glimrende 2. plass, og sikret seg enda større ledelse i det norske mesterskapet.

Dagen etter at han sikret seg andreplassen i finalen på Rudskogen Motorsenter, stod innspilling av reklamefilm for tur, som kommer på tv senere i høst.
Deretter gikk turen direkte til Ibiza, hvor han sammen med VM-kjører og rallyrosskjører Andreas Bakkerud (Bergen) og Ken Block (USA), ladet opp til finalen i MASCOT DTC/NTCC-serien som avvikles denne helgen. 

I helgen kjøres altså finaleløpet på FDM Jyllandsringen (DK), og Nakken har gode muligheter for sin femte mesterskapsseier på rad. Det skal kjempes om viktige poeng både i DTC –og NTCC mesterskapet, og alt ligger til rette for en meget spennende finalehelg.

Det er ikke bare MASCOT Danish Thundersport Championship, som skal avgjøres under Yokohama DTC finalen denne helgen. Det skal også kåres en mester i Norwegian Thunder Car Championship, hvor Marius Nakken vunnet 4 år på rad. Han har nå mulighet til å vinne tittelen for femte gang i rad.

I løpet av årets sesong har Marius sikret seg en komfortabel ledelse til team kollega Sebastian Aarvik på andreplassen. Marius har en ledelse på 49 poeng, men det er hele 75 poeng å kjøre om, og dermed er ingenting avgjort før søndag ettermiddag.
 
På tredjeplassen ligger Christer Gislerud med 230 poeng, noe som betyr at han har en teoretisk mulighet til førsteplassen.

Marius kjørte inn til 4. plass under dagens tidskvalifisering, etter en jevn og spennende kamp. Han starter derfor som nr. 4 når Heat 1 kjøres søndag kl. 12:55.

Søndag:
Heat 1 – kl. 12:55
Heat 2 – kl. 15:35
Finale  – kl. 16:25

TV2 Sportskanalen / TV2 Sumo kl. 20:30