Det er med stor glede vi kan presentere våre flotte medaljevinnere i forskjellige grener i 2015. Det har vært et godt år for NAF Motorsportutøvere både nasjonalt og internasjonalt.  Aldri før har NAF Motorsport forsynt seg så kraftig av premiebordet i NM og NC. Dette er virkelig noe vi kan være stolte av!

Det kan vises til bl.a. rent bord i Bakkeløp for klassen Rallybiler GR. A 4 WD. Anders Grøndal (NAF Motorsport Asker & Bærum) tok på nytt gullet foran Stian Hafsengen fra sammen klubb med Ole Håbjørg (NAF Motorsport Trøndelag) på en fin 3.plass. Dette blir Anders Grøndal sitt 11. NM-gull på rad.

Det er heller ingen tvil om at det spirer og gror i NAF. Rekruteringen har vært god i år og for første gang kan vi glede oss over rent bord også i Juniorcupen i Crosskart. Hardt arbeid fra klubbene våre har gjort at vi kan se lyst på fremtiden vår i norsk motorsport.

Hundrevis av frivillige legger ned dusinvis av timer på arrangørsiden hvert år. Vi vil rette en hyllest til alle dere som har stått på i sol og regn for å gjøre arrangementene til en virkelighet. Uten dyktige arrangører blir det ingen arrangementer. Vi retter også en takk til våre flotte utøvere som fremstår som dyktige og gode representanter for NAF både nasjonalt og internasjonalt. Tusen takk!

Få med deg NBFs premieutdeling på Gardermoen i desember, påmeldingen er åpnet. Meld deg på her: www.bilsport.no

Se oversikt over NAF-førerne og kartleserne som har tatt medaljer i Norgesmesterskap (NM) og Norges Cup (NC) (pdf)

NAF gratulerer alle medaljevinnere i 2015!