Denne helgen ble tradisjonsrike Aurskog Høland NM kjørt på Bjørkelangen. Løpet gikk over to dager, med 10 fartsetapper. Miriam hadde denne gangen med seg gjestekartleser Kristian H. Eriksen. Karl Martin hadde ikke mulighet til å være med pga. opptak til Sjøkrigsskolen i forsvaret.

Teamet ligger fortsatt som nummer 4 i NM etter 5 kjørte runder. Det gjenstår nå to NM runder av denne sesongen!

Fredag morgen var det duket for gjennomkjøring av alle de ti farsetappene på Bjørkelangen. Det var både asfalt og grus på etappene, så det var viktig å få gode noter til strekkene.

Teamet var bil nummer 19 på veien av et startfelt på om lag 78 rallybiler. På kvelden skulle det kjøres tre fartsetapper. SS1 på 7,5km SS2 på 10,45km og SS3 på 13,25km. Planen var å åpne litt hardere på fredag enn de pleier. Det fungerte ganske bra, og de kjørte inn til mål på fredag med ambisjoner om å pushe mer på lørdag.

Etter re-gruppering på fredag, startet teamet fortsatt som nummer 19 på veien. De åpnet slik de hadde planlagt, og økte tempo gradvis. Duoen fant flyten fort og allerede fra første etappe på lørdag, hadde de samme tempo som på slutten av fredagen. En stor framgang fra Sørlandet!

Inn til første service på lørdag lå de som nummer 4 i klassen og 39 totalt. Målet for helgen var å komme litt nærmere de som kjører i R2-klassen og å øke tempoet ett hakk videre fra Sørlandet. «Å skyndte seg sakte», har lenge vært ordtaket.
Duoen kom inn til mål med et stort smil og tar med seg masse ny erfaring med tanke på underlagsskifte; asfalt/grus og mye temposkifter. Sistnevnte blir veldig viktig med tanke på neste løp, som er allerede om to uker.


BRAKING NEWS!
Om to uker (8.07) drar hele teamet ned til Tsjekkia for å kjøre det legendariske Rally Bohemia ( 11.-12. juli), som i år kjøres for 40. gang. Sammen med oss skal vi ha med John Haugland som coach. Kartleser for løpet vil være Rita Kristensen, da Karl Martin enda er på opptaksprøve til forsvaret.
Kommer tilbake med mer informasjon om turen når det nærmer seg!