Norges Cup  2 runde  ble gjennomført Lørdag 23 Mai på Flittig ATV bane ved Skien  i et strålende vær. Denne runden i  Norges Cup runden skulle egentlig gjennomføres på Bjørkelangen i Aurskog.

Men de måtte beklagelig vis avlyses. Focus MC tok initiativ  på strak arm å fikk gjennomført dette løpet på en flott måte.
Stor takk til Focus mc for det flotte arrangementet, å sin første gjennomføring
av NC runder.

Oliver ble klasset opp fra klasse 4 (50ccm) til  å kjøre i klasse 4 (100ccm) I konkurransen med  100ccm atv ble Oliver med sine 50ccm underlegen for å hevde seg i tetten. Men med stor kjøre glede å stram vaier, stod det i verfall  ikke på innsatsen.

Odin Michal sin klasse 3 var det 14 startende.  En skikkelig tøff klasse med mange flinke utøvere, å mye vinner vilje. Noe som resulterte i to av tre starter var det sammenstøt hvor noen ble liggende igjen i startene.

Odin Michal kjørte in til en heat 2 plass og 4 plass sammenlagt. En flott prestasjon på en helt ukjent bane i konkurranse med  mange lokale førere.

Lørdags kveld var det sosialt samvær med grilling og hygge i depotet.  Helgen ble avsluttet med en trenings økt på søndagen, med regn og tåke. Nå er neste arrangement er nå NC 3 på Jevnaker 20 juni.