Det var 19 påmeldte team i Eirik Brynildsens klasse. Han gikk inn for å sikre sin ledelse og kjøre inn til seier og NM-tittel i sesongen 2013.

Brynildsen ledet med 34 poeng før siste runde i helgens NM. Teamet måtte vinne to elimineringsrunder for å holde konkurrentene på avstand og sikre NM-tittelen, tross forrige løps fadeser med mye motortrøbbel.

- Bilen var ikke på vår side denne helga heller, sukker en oppgitt Brynildsen. - Motoren ville ikke spille på lag med oss så det ble litt trøblete, selv om vi har jobbet på spreng for å få den opp og gå til dette løpet.

NM-seieren bunner i at Brynildsen har kjørt eksemplarisk og stått i ramma på alle de foregående løp i år og høstet inn verdifulle poeng under hvert løp.

NM-tittelen reddet Team CLK Racing inn med en ledelse på 35 poeng ned til andremann Bjørn Terje Nordin som også har gjort en god figur i år.

- En stor takk til mine mekanikere Stian Flaata og Arild Helgesen og alle de som har støttet oss i sesongen 2013. Uten dem hadde ikke dette vært mulig, sier en glad Norgesmester i Dragracing for andre gang; Eirik Brynildsen.