Sesongen ble avsluttet på beste mulig måte, med 2. plass i den første finalen, og seier i både 2. og 3. finale. Bjørn Tvedt endte tilslutt med 353 poeng i NM, over 100 poeng foran nr 2!

Det ble ingen enkel affære på Rudskogen denne gangen heller. Som vanlig slet Bjørn litt med manglende motoreffekt i forhold til Porschene, og kom ut fra start i første finale som nr 2 bak Arild Riise. Han kjempet med Riise hele finalen, men kom aldri forbi. De passerte målstreken nærmest side om side, langt foran 3. mann.

I den andre finalen startet Bjørn på 5. startspor, og her ble det trangt inn i første sving. Det ble noen kollisjoner, og Bjørn fikk selv en bil i siden som trykte inn bakdøra. Han kom ellers godt ifra det, og lå som nr 2 bak Arild Riise igjen etter første sving. Det ble presset hardt på fra første runde, og Bjørn kom forbi tidlig og begynte å dra ifra. Uheldigvis stod det ett par biler igjen fra kollisjonene i første sving, og løpet ble avbrutt. Førerne måtte dermed stille oss opp i de opprinnelige posisjonene og starte løpet på nytt. Nok en gang fikk Bjørn en god start, og lå igjen rett bak Riise etter de første svingene og kunne begynne å presse ham. De hadde flere gode dueller den første runden, og lå side om side gjennom flere svinger, men tilslutt kom Bjørn seg forbi og begynte å dra ifra. Han ble aldri truet, og kjørte imål som vinner over 4 sekund foran Riise.

Tvedt måtte starte fra 6. startspor i den siste finalen, og også her var han aggresiv i starten og kom seg rett opp på 3. plass bak Per Ø. Seeberg og Odd Rune Nærsnes (begge i Porsche 996). Han var klart raskere enn begge, og kjørte først forbi Odd Rune før sikkerhetsbilen kom ut på banen og samlet opp feltet pga Riise som hadde stoppet midt på banen og stod farlig til. Etter en runde gikk omstarten, og Bjørn kunne igjen begynne å presse Seeberg. Igjen var Tvedt raskere enn Riise, og Bjørn kom seg forbi etter ett par runder med god fighting. Bjørn dro igjen ifra hele feltet, og vant finalen med god margin.

-Sesongen har som sagt vært helt perfekt, både sjåfør og bil har vært nærmest feilfri og det har vært avgjørende for det gode sluttresultatet. Av 18 kjørte finaler har jeg vunnet hele 11, og vært på pallen 17 ganger. (Den 18. var en fjerdeplass). Dette hadde selvfølgelig ikke vært mulig uten den gode hjelpen jeg har fått fra mine støttespillere, og jeg er evig takknemlig for alle som har støttet meg på veien til NM tittelen, sier er glad Bjørn Tvedt.  

-Neste års planer blir etter all sannsynlighet å forsvare NM tittelen i samme klasse og bil, nærmere info om dette vil komme om ikke alt for lenge.