De tre andre var Casper Elgaard, Jan Magnussen og Ronnie Bremer. Det var Casper Elgaard som til slutt kunne løfte pokalen over hodet, og kalle seg DTC mester 2014 for femte gang i løpet av sin karriere. 

Marius ble vinner av NTCC- mesterskapet for tredje året på rad, og som ikke det var nok, ble han også vinner av det skandinaviske U21-mesterskapet. Men etter et uheldig løp med tekniske problemer og flere uheldige situasjoner på banen datt han nok en gang ned til 4. Plass i DTC-mesterskapet. 

Det startet på verst tenkelige måte for Nakken, elektriske problemer gjorde at bilen stoppet allerede etter få runder. Teamet klarte ikke å finne feilen til neste trening, og problemene fortsatte der. Etter mye feilsøking klarte de etter hvert å finne feilen, en ledning inne i bensintanken var problemet. Dette ble rettet slik at de ble klar til tidskvalifiseringen, men uten noen trening, hadde de da et veldig dårlig utgangspunkt.

Nakken gikk ut på et par runder for så å være helt sikker på at bilen var slik den skulle, han ventet så i pitlane til det var igjen få minutter, da gikk han ut og kjørte en oppvarmingsrunde og så smalt han til med beste tid i kvalifiseringen. Marius skulle da ut helt til slutt i SuperPole etter at alle de store stjernene hadde hatt sin mulighet. Når han kjørte ut så var det Ronnie Bremer som hadde vært raskest foran Casper Elgaard og Jan Magnussen. Marius var litt uheldig i sektor 1 av banen, men tiden holdt likevel til 4. plass, da han var raskest i 3. og siste sektor. 

Marius startet da som i 4. startspor i Heat 1, altså i ytterspor, han hadde her en uheldig start, hvor han ble presset helt ned til 9 plass i hard kamp med bl.a. Magnussen. Han klarte likevel å komme seg opp igjen til 4. Plass i løpet av heatet etter flere gode forbikjøringer. Ronnie Bremer som lå bak Marius i mesterskapet, gikk her forbi etter å ha kjørt inn til 1. plass. Før løpet var det fire førere som hadde mulighet til å vinne mesterskapet, men både Nakken og Magnussen mistet sine teoretiske muligheter for seier allerede i første heat. 

I Heat 2 ble de åtte første snudd, Marius startet da på 5. plass. Han hadde bra fart og kjørte seg oppover. Før Heat 2 lå han bare tre poeng bak Bremer, så det var meget viktig å komme før han i mål. Men under en av forbikjøringene ble det kontakt med en av de andre sjåførene som gjorde at Nakken snurret rundt, og ut av banen. Han kom seg ikke videre og ble stående igjen, og mistet dermed mange viktige poeng.


I finalen startet han i 9. startspor etter sammenlagtresultatene fra Heat 1 og 2. Han kjørte seg raskt oppover i feltet, men var involvert i nok en krasj som gjorde at han var av banen,  det ble mindre skader på bilen, men Marius klarte likevel å kjørte inn til 6. plass i finalen. 

Vinner av DTC mesterskapet ble altså Casper Elgaard, dette var hannes 5. mesterskapstittel i DTC av sine 12 år i klassen. Marius Nakken og Jesper Egebart, Børkop, blev hyllet som henholdsvis årets beste U21-kører og rookie-kører.