Duoen ledet klassen fra start til mål og ble nr. 10 totalt i et sterkt startfelt.

- Det er virkelig gøy å se at resultatene kommer, når bilen fungerer som den skal. Vi har storkost oss hele dagen, forteller Marius Aasen.

Rally Hadeland inngikk ikke i NM, men det er et kjent løp for mange da det tidligere har hatt NM-status. For Hønefoss-gutten er dette det nærmeste han kan kalle hjemmebane. 

- Det er alltid ekstra gøy å kjøre når du vet at det hjemmebane. Dette løpet ga oss optimal trening til neste helgs NM-runde og vi fikk virkelig utfordret oss selv da vi startet så langt bak i feltet som vi gjorde, sier Aasen.

Denne gangen startet nemlig nasjonalbilene først, og Aasen som pleier å ha et tidlig startnummer i NM, startet først som bil nr. 64 på veien. Dermed ble det sporete og løsere på en helt annen måte en hva han er vant til.

- Vi tar med oss all lærdommen videre, slik at vi utvikler oss. Vi har et viktig år foran oss i vente, som har så vidt begynt, avslutter Aasen.

Neste helg skal duoen kjøre Rally Finnskog. Også der vil vi se et sterkt startfelt med flere VM-sjåfører på startstreken.

Følg Marius Aasen på Facebook og Twitter for flere nyheter.