Uhrebanen i Herning er en lang sandbane hvor det kan bli virkelig dype spor. Været holdt seg bra hele dagen og stemningen var god, forteller pappa Tore.

 Oppsummering:

Oliver #954

Har ikke vore helt heldig i det siste med mye tekniske problemer. Var veldig sugen på å vise seg frem. Løpet ble avviklet på minibanen som var perfekt for de små atv.

Kjørte fint på trening og viste at farten var inne. 

1. Heat gikk fint og Oliver la seg fint midt i feltet til variator-remen røk. Atv ble reparert i pausen, så den var klar.

2 Heat fungerte alt perfekt og Oliver gjorde et kjempe heat å kjørte inn til 6.plass. Noe han var strålendes fornøyd med. Han måtte ta en liten dans etter målgang! Dette til stor fornøyelse for de som så på. Oliver endte da på en 9 plass sammenlagt.

Odin # 969

Kvalifiseringen gikk skikkelig tregt og Atv gikk ikke skikkelig. Han kvalet inn til siste tid. Feilen ble funnet og utbedret.

1. Heat fikk start problemer, klarte ikke å stille til start pga dårlig kontakt i en ledning. Kom seg utpå etterhvert, men ble liggende langt bak.

2 Heat begynte banen å bli veldig oppkjørt med dype hjulspor. Noe som satte førerne på en skikkelig prøve. Det ble mye jobbing for å holde seg på hjula og holde farten oppe. Mye flott kjøring! Odin lå og kjempet om 3.plassen. Noe han fikk tilslutt. Odin endte på en 4 plass sammenlagt.

-Det ble ikke de helt store resultantene, men mange nye gode erfaringer for hele teamet å ta med seg videre, avslutter Tore.

Neste utfordring er Norges Cup 2 i Levanger 2.Juli.

Foto: Hoffman Foto