28.mai kjørte Odin og Oliver på Nisseringen Motorsport Park i Danmark,  i et helt fantastisk vær. Dette er det det mest "remote" løpet de deltar i i år med en total distanse på ca  250 mil  t/r tilbakelagt denne helgen.

Nisseringen er en ny og spennende bane for teamet. Banen er på hele 1845 meter som er av de lengste gutta har kjørt på. Startsletten er i oppoverbakke som også var en ny vri for Odin og Oliver.

Pappa Tore forteller: 

#969 Odin var veldig revansjesugen etter de problemer han hadde i forrige løp, som endte med brutt.

Kvalifiserte inn til en fin 2. tid, noe som er veldig sterkt på en helt ukjent bane.

1 Heat:  1.plassen var det lite å gjøre med da Zander Kristiansen  stakk tidlig å kjørte plettfritt . Så kampen stod mellom 2-3-4 plassen. Mye fin fighting og god underholdning.  Noe som får opp puls og adrenalin på både førere og støtteapparat. Under en forbikjøring ble det vell trangt og Odin fikk seg en tur i grøfta. Holdt seg på hjula og forsatt men fikk seg en bra smell i kroppen som kjentes godt! Han kjørte inn til 3 plass.

2 Heat: Odin var skikkelig tent på å avansere. Litt vell tent kanskje da han fikk hjulløft og derav en dårlig start. Kom som nest siste ut av feltet. Avanserte sakte men sikkert opp til en 4.plass. Hvor han stor sett lå litt alene, Ca 200 m bak 2-3 plassen som hadde en fin og hard fight. Det endte i en motorkveling 400m før mål hos den ene.  Odin smatt da forbi og klarte en 3.plass noe han var veldig godt fornøyd med. Noe som også resulterte i en 3.plass sammenlagt. 

#954 Oliver hadde nyinnkjøpt atv til dette løpet. Noe som ikke ble det løftet som vi håpet på. Treningen gikk fint å kvalet inn til en fin 7.plass.

1 Heat: Startet fint, men det var ikke mange runden før kjedet røk.

2 Heat: Startet bra med å legge seg fint midt i feltet. Mye fin kjøring og fin fighting. Så mistet han all fremdrift på atv, noe som viste seg å være girkassen i ettertid. 

En skuffet Oliver måtte igjen gi opp pga tekniske problemer. Noen som er endel av motorsporten harde realitet både utstyr og fører må prestere skal en klare å fullføre. Så nå blir det endel tid i garasjen frem til neste løp som er på Uhre 18.juni, avslutter Tore.