Pappa Tore Fjelle oppsummerer løpehelgen i Danmark:

Slagelse er en bane gutta liker godt. Det er en sandbane med mye fart og spenstige hopp, Noe som passer Odin perfekt.

Slagelse Motorcross klubb utmerker seg som en særdeles gjestfri klubb med et supert publikumsområde hvor en nesten kan se hele banen. Været var også på arrangøren sin siden så alt lå til rette for en flott helg. 

Oliver # 954

Kvalet inn på 6.plass på treningen.
1 Heat låg lenge som nr 3. Med noen som må være blant de sykeste hopp gjort med en Apex 100ccm
noen sinne. Kjøringen var nok godt over evne. 

Så det gikk som fryktet han landet skjevt og fikk seg en bra  trøkk i landingen. Han ristet det av seg å kom seg videre men Atv fikk også seg en bra trøkk så koblingen røk etterhvert..

2 Heat Olivier  la seg kjapt inn på en 5.plass. Men beklagelig vis så var nok ikke alle feil etter trøkken fra 1 heat funnet å han måtte bryte. 

Oliver har blitt forfulgt med uhell denne sesongen noe som er forferdelig skuffende. Men det er en del av gamet.


Odin # 969

Fungerte det perfekt på kvalik 2 raskest.

1 heat var det  en flott kamp om 2-3 plassen .Odin ble nr 3
2 heat  Da var konkurransen tatt et par trinn til opp. Å de små hjelmen bulet av adrenalin å storehorn lyste på lang vei ut av de. 

2-3 ble til stadig byttet om på noe som var uhyrlig spennende for publikum. Siste hoppet før mål nådde de igjen en konkurrent med en runde og de gikk på hver sin side, så det var 3 atver  i bredde over hoppet, noe som ble et temmelig spektakulært syn. 

Odin kom seg forbi i hoppet. Men straks etter landing var det enda en som ble tatt igjen med en runde og da ble det for trangt, Odin ble klemt mot kanten og 2 plassen glapp 30m fra mål.

Der og da ved målgang var skuffelsen stor, men en 3.plass er noe vi er veldig fornøyd med. 

Noe som resulterte i en 5 plass sammenlagt i denne serien. Noe det virkelig står respekt av med 2 heat som ikke ble tellende pga tekniske problemer. 

Søndagen var det arrangert  en privat treningssamling for 6 førere med  Paul Holmes tidligere EM mester i Atv som instruktør.  

Odin fikk mye tips og en stor opplevelse med å bli instruert av sitt store idol. Når i tilegg Paul sa han var imponert over kjøring til Odin med tanke på alder. Var Odin helt henrykt. 

Blir ikke mye vits for far å komme med "tips og instruksjoner " i etter tid nå, sier pappa Tore.

Nå er det Norges Cup 3 på Notodden 17 Sept. Som står igjen av de store løpa for i år, avslutter Tore.