«Vi er veldig godt forberedt,» sier Mads i en kommentar, «og forventer at løpet blir litt som Mexico. Realistisk sett kommer vi ikke til å henge med i tempoet til de raskeste, det har vi fått en klarhet i på shake down tidligere i dag. Det ble konstatert i Mexico at motoren vår i øyeblikket ikke er konkurransedyktig, og i
forhold til regelverket har vi den samme motoren her. Den er forseglet mellom løpene, og teamet har ikke lov til å åpne den. De har gjort det de kan med elektronikken, men det har ikke hjulpet nevneverdig. Til gjengjeld er bilen veldig bra på kjøreegenskaper. Den er solid, og dette er årets røffeste og kanskje vanskeligste løp å komme helskinnet gjennom. Vi skal pushe det vi kan, prøve å kjøre feilfritt, og så kan det bli et bra resultat til slutt.
I fjor, da jeg kjørte for Citroen, vant vi dobbeltseier her, og 3. plassen var nesten 3 ½ minutt etter. Vi skal stå på det vi kan, så ser vi hvor det ender» avslutter han.
 
Løpet starter med en kort prøve i Cordoba by i kveld, kl. 19:00 lokal tid (24:00 norsk tid), og går i mål søndag ettermiddag.
Vi sender ut pressemeldinger etter hver dag.
 
For detaljerte resultater henvises til www.wrc.com, eller på www.madsostberg.no.


Foto: M-sport Media.