Etter en perfekt gjennomkjøring forrige helg på Rally Finnskog stemmer både oppsett og kjørefølelsen. Med sin DS 3 WRC og Citroën Racing team i ryggen er det ingen tvil om at en plass på pallen som er målsettingen denne helgen.

-Vi har vært på pallen fire ganger på rad her i Sverige, men ikke stått på toppen», gliser en offensiv og klar Mads Østberg.

-Vi har hatt en fin gjennomkjøring i går og i dag, og forholdene her er virkelig supre. TV2 Sport sender fra rallyet hele helgen, og det er en ekstra inspirasjon for oss. At rally endelig kan bli «allemannseie» igjen i Norge er utrolig bra og viktig for sporten vår.
Rundt omkring ellers i verden er det rundt 800 millioner seere pr løp, så at det er en stor interesse er det ingen tvil om. Så om man ikke kommer seg ut til løpet, er det likevel fullt mulig å få med seg det som skjer. Første sending er på TV2 Sport torsdag kl 21.00, så er det bare å følge med der.

-Dette blir en morsom og spennende helg, det er flere enn oss som har sett for seg seieren i Rally Sweden i år, avslutter en selvsikker Mads Østberg.

Foto: Jan-Olof "Lollo" Johansson