Løpet, som har base i Villa Carlos Paz, starter med en kort publikumsetappe i kveld (torsdag) lokal tid. Lagene skal deretter gjennom 12 fartsetapper på til sammen 32 mil, på de røffeste veiene som finnes i sesongens mesterskap. Målgang er søndag ettermiddag, lokal tid.
«Vi har hatt en bra gjennomkjøring og er godt fornøyd med notene vi har laget,» sier Mads. «Det er et viktig poeng, for løpet er 80% nytt, så vi har kun hatt 2 gjennomkjøringer og basere oss på. I tillegg er veiene mye røffere enn de har vært tidligere i Argentina. Hellas, som ikke er med i årets WRC, har rykte for å ha de røffeste rally-veiene i verden. Argentina i år er like ille, med helt ødelagte veier, for å si det sånn. Dette blir et overlevelsesløp,» konstaterer Mads.
Mads og Jonas hadde en bra shake down i går ettermiddag, hvor de satt den raskeste tiden på første gjennomkjøring. De testet deretter ut forskjellige oppsett for å tilpasse seg forholdene som vil møte dem i løpet. «Jeg er aldri opptatt av å vinne shake down», sier Mads, «den teller ikke og er glemt når konkurransen starter. Men jeg er alltid opptatt av å finne en god følelse, og at tempoet er i toppen sammenliknet med konkurrentene på det tidspunktet vi kjører gjennom. Festet forbedrer seg jo flere biler som kjører gjennom, så det gjelder å sammenlikne «epler mot epler» når man skal teste tempoet. Jeg er godt fornøyd med gjennomkjøringen i går. Unngår vi problemer skal vi være med å kjempe helt i toppen fra start til mål» avslutter Mads.
Som for øvrig slipper sin nye hjemmeside www.madsostberg.no i dag, hvor både WRC News, de siste Facebook-, Instagram- og Twitter oppdateringer finnes.            

Foto: Citroën Racing Team