Mads og Ola ligger 19 sekunder fra siste pallplass, som innehas av Andreas Mikkelsen, og 54 sekunder fra 1. plassen, som holdes av Daniel Sordo, som er på hjemmebane i dette løpet.

 
Rally Spania er det eneste i mesterskapet som er delt opp i en grusdel og en asfaltdel. Grusdelen er unnagjort i dag, og løpet fortsetter med asfaltetapper i lørdag og søndag.  
 
«Målet var å ligge lenger opp etter grusdelen,» sier Mads i en kommentar, «men et lite teknisk problem har vært med oss i hele dag, og har sinket. Heldigvis har det vært stabilt, og ikke vært noen fare i forhold til å fullføre. Men jeg har måttet justere meg i.f.t. det hele dagen. Nå gleder jeg meg til å kjøre asfalt i morgen. Vi endret asfalt kjøreteknikk i forrige løp, og tok den tiden det trengte for å få det til å fungere i praksis. Det ga positive utslag mot slutten av forrige løp. Det har fungert bra på de asfaltpartiene vi har kjørt hittil i dette løpet, så nå er jeg spent på om vi kan fortsette den utviklingen de 2 neste dagene. Nå gjelder det fortsatt å fokusere på oppgavene, og få den nye teknikken til å sitte i kroppen. Jeg har god tro på at vi skal fortsette utviklingen i dagene som kommer.»
 
For detaljerte resultater henvises til WWW.WRC.com, eller følg Mads på: www.madsostberg.no.    
 
Rally Spania fortsetter lørdag med 6 fartsetapper og avsluttes søndag med 4.
 
Foto: M-Sport Media.