«Monte» har vist sitt sanne ansikt i dag også. Akkurat så skiftende som i går, men enda mer uforutsigbart, enda vanskeligere i løypene og enda mer kompromisser rundt de forskjellige dekkvalg. Den beste måten å beskrive hvor ekstremt dette kan slå ut er som følger: Jose Antonio Suarez, all respekt for han, som ligger på 10. plass i WRC 2, den nest beste klassen, slo Sebastian Ogier, som leder rallyet klart, med 2,8 sekunder på SS12 da Suarez ble nummer 6 på den etappen og Ogier nummer 7. En etappe hvor Mads og Ola forøvrig ble nummer 4.  
 
Løpet har felt mange førere i dag også. Av toppførerne har både Jari Matti Latvala og Kris Meek brutt, som følge av skader på bilen etter avkjøringer.
 
«Vi kan ikke si oss fornøyd med tempoet på dagens to første etapper. Men vi har jobbet oss bevisst gjennom de justeringene som trengs, og det går helt klart i riktig retning. Da blir følelsen bedre, og tempoet går opp,» sier Mads. «Vi er fornøyd med ettermiddagens etapper. Vi skal fortsette i samme spor i morgen. Skal ikke pushe oss selv ut av komfort-sonen, men er klart på god vei til å få samhandlingen i bilen til å funke 100%.»   
 
Morgendagens 3 etapper er på til sammen 45,5 km. 45,5 utfordrende km. Så dette er ikke slutt før siste meter er kjørt.
 
For oppdateringer gjennom løpet, følg www.wrc.com  eller www.madsostberg.no hvor Mads Facebook, Twitter og Instagram-konto oppdateres gjennom løpet. TV2 Sportskanalen sender direkte fra Monte-Carlo i morgen fra kl 09:00.