Teamkamerat Kris Meek ligger på 2., og Citroen holder fortsatt den 2. plassen i merke-VM, som er teamets viktigste mål for løpet.

 
Etter en start etappe helt etter planen for Mads og Jonas, fikk de en punktering og tapte ca. ett minutt på dagens andre etappe. Men etter bra kjøring holdt de fortsatt 4. plassen fram til fartsetappe 11. Etter å ha ledet SS11 2/3 inn på etappen skjedde det som Mads beskriver som en «dum feil»:
 
«Jeg følte at vi hadde fin flyt og full kontroll, så ble vi brede i en sving-kombinasjon, og jeg prøvde å redde en spinn. I stedet skled vi i slow motion ned i diket. Og trengte dyttehjelp for å komme opp. Da tapte vi ytterligere ett minutt og femti sekunder, og falt ned på 8. Alle ambisjoner om et bra individuelt resultat forsvant. Men vi har fortsatt bra kontroll på teamets mål, og det får vi si er det viktigste akkurat nå. Herfra og inn kommer vi bare til å ta det helt med ro.»
 
Å ta det med ro resulterte riktig nok i en 3. raskeste tid på SS 12. Men på de to etappene som gikk i mørke, regn og dårlig sikt på slutten av dagen ble alle forholdregler tatt, og tempoet satt kraftig ned.  
 
Løpet avsluttes i morgen med 4 fartsetapper. Det er forventet mindre regn, men det vil være veldig vått og utfordrende ut fra alt vannet som er i terrenget. Det vil fortsatt være stor spenning, og ingenting er avgjort før siste etappe er ferdig kjørt.
 
TV2 sporten følger løpet gjennom hele helgen, følg med på TV2 sporten for oppdatert programinfo.
Følg også Mads på sin hjemmeside: www.madsostberg.no . Der er oppdaterte tweets, Instagram og Facebook info gjennom hele løpet, samt oppdaterte nyheter fra WRC.com. 

Foto: Citroën Racing Team