19.000 tilskuere tok turen til Lånke under VM-runden i rallycross på Hell og Lånkebanen.

Som tittelsponsor for løpet hadde NAF gjort en fantastisk jobb med profilering av banen.  Tittelsponsoravtalen er for øvrig historisk, ettersom dette er første gang at NAF som EM- og VM-arrangør får en tittelsponsor.

-Gjennom et spleiselag blant NAF-avdelinger og NAF sentralt har vi tilsammen samlet inn en halv million kroner for å bli tittelsponsor, sier Bente Irene Finseth, styreleder for NAF Sør-Trøndelag i en pressemelding i forkant av arrangementet.

VM-runden i rallycross på Lånkebanen, har i år blitt sendt live til mellom 40 og 50 land. Rettighetene til sendingene fra den Norske VM-runden på Lånke eies av Viasat 4.

Fornøyd sjef fikk Solberg-skryt

VM-sjef, Kjetil Skaufel, forteller at det betyr mye at så mange tok turen for å se på arrangementet.

Rallycross-kongen Petter Solberg skryter av både banen og arrangørene, og mener banen er en av de beste i hele sirkuset.

-Arrangementet på Hell har hevet seg betraktelig fra i fjor. Jeg trives kjempegodt her. Publikum stiller opp, og banen er en av de to beste i hele VM, forteller Solberg til Adressa.

Skaufel er stolt av å få skryt av utøverne, og forteller at det er en stor jobb som er lagt ned.

-Det er helt supert å få skryt av kjørerne, og spesielt Petter Solberg sier han.

-Det er mange frivillige som har vært i sving, jobbet hardt og hatt interesse for at vi skal lykkes. Da betyr det mye for oss å få gode tilbakemeldinger, sier en stolt Skaufel.

Over 500 frivillige stilte opp før, under og etter arrangementet på Lånke. Arrangørene for NAF World RX of Norway, NAF Motorsport Trøndelag kan virkelig ta imot all mulig honnør! Vi gleder oss til neste år!

Det har kommet mange gode tilbakemeldinger fra utøvere, gjester og publikum i løpet av helga. Arrangøren har gjennomført et knirkefritt arrangement, det har vært blide og hjelpsomme funksjonærer overalt. Da det gikk tomt for Imsdal flaskevann i VIP-teltet snudde gjengen seg rundt å gav tørste tilskuere kaldt vann i plastglass – flott kundeservice på en varm dag!

Pressefotograf Benjamin Ward skriver på NAF Motorsports facebookside:

«Dere har overbevist meg, rallycross er virkelig noe for seg selv! Ekstremt godt jobbet med arrangementet! Som presse var det en fryd å dokumentere, og ikke minst alltid møte smilende og hjelpsomme frivillige på pressesenteret. Jeg kommer tilbake neste år!»

Gratulerer kjære Naffere med et fantastisk VM-arrangement!  See you in Hell next year!

Foto: Torill Raknerud & Morten Fransrud