Arrangøren NAF Notodden og Asker og Bærum sammen med lokale lag og foreninger stiller med et mannskap på ca. 400 funksjonærer  når Rally Telemark brummer i gang fra torvet på Notodden kl. 09:00, i morgen. På Bilsportforbundets startrampe blir bilene linet kyndig opp til start av Notoddens ordfører Jørn Christensen sammen med NAFs president Odd Samuelsen og Adm. Dir Stig Skjørstad.

Først over startrampen med nr 1 på døra er vår VM sjåfør Mads Østberg med Svensk kartleser Jonas Anderson, dette er gutta som vant det første Rally Telemark i 2012.

Løpsleder Petter Stenseng kan fortelle at  forberedelsene til årets utgave av Rally Telemark startet allerede i oktober 2012 sammen med ledende grunneiere og oppsittere til veier i distriktet.

Vi har også et meget godt samarbeide for i det hele tatt å kunne arrangere rallyet med Klevar Bygdelag, NAF A&B, NAF Notodden. Notodden Håndball, Notodden Bordtennisklubb, Dykkerklubb, Notodden Kjøretøyhistorisk Forening, Notodden Kjøretøyhistorisk Forening, NMK, Røde Kors Notodden, NUAS, Notodden VGS, NMK Modum og Sigdal, KNA Kongsberg, NAF Nordre-Søndre Vestfold, KNA Kongsvinger, NMK Aurskog Høland,  KAK  Kristiansand

Årets løp blir på 70 km med fart og totalt 270 km inkl transportetappene, løpet er innom Notodden og serviceplassen på Nesøya 3 ganger.

Nå er det bare timer igjen sier løpsleder Petter Stenseng og det starter med at vi kjører SHAKEDOWN (en testetappe for bil og mannskap) i morgen Fredag 30 kl 18:00 Rallypasset som du kan kjøpe mange steder i Buskerud og Telemark gjelder også som inngang her pluss alle prøvene på lørdag.

Publikumsvennlige etapper er Klevarsida ss 3 & 6 med kiosk og toalett,  og Haave arena med Rallytaxi kiosk og toalett,. Der er det også lett å komme til med rullestol, snakke med Notodden Bordtennis som står for arr.

Se vår webside www.rallytelemark.no.