Denne ukens regn og lokale flom på Notodden truer ikke Rally Telemark. NM-runden som er den nest siste i årets 2013-serie kan gjennomføres til tross for nedbøren.

Grunneiersjef John Erik Nilsen var sammen med Svein Eirik Hansen gjennom flere etapper tirsdag og onsdag kveld for å sjekke tilstanden på de aktuelle grusveiene som skal brukes.

De konstaterte raskt at vi trenger ikke så mye mer regn nå, men legger heller ikke skjul på at det skaper utfordringer for et par transportveier ut og inn på en av de nye etappene. Dette har resultert i at denne flotte opp til Tåråfjell dessverre må strykes i årets løp forsetter John Erik Nilsen.

Arrangøren med løpsleder Petter Stenseng i spissen gjennomførte reorganiseringsmøte torsdag kveld med styringsgruppen, og kunne takket være stor velvilje fra grunneiere og veilag ta en beslutning som sikrer gjennomføringen av Rally Telemark.

Resultatet av dette er en omlegging av trasen hvor vi likevel greier å opprettholde Norges Bilsportforbunds krav til løpslengde på fartsetapper i NM forteller Petter Stenseng videre.
Arr. komiteen satt med hjertet i halsen og så TV nyhetene og lokalavisenes dekning tirsdag og onsdag kveld av hvordan det gikk utover veiene i distriktet med 2011 flommen og avlysningen friskt i minne.

Det ser ut som forbedringene og rensk av stikkrenner samt flomsikring har gjort at skadene betraktelig mindre på mange av våre veier i år.

Vi er i jevnlig kontakt med grunneiere og veilag for å overvåke situasjonen og vurdere tiltak.
Forledelsene til Rally Telemark er i rute bekrefter både Svein Eirik Hansen og John Erik Nielsen fra arrangørklubbene NAF Notodden og NAF Asker og Bærum. Påmeldingene strømmer inn og vi satser på ny deltagerrekord for Rally Telemark i 2013.

Årets løp innebærer nye veier og utfordringer for deltagerne i Rally NM. Som har en spennende fight om toppen av pallen med Sveinung Bieltvedt og Anders Grøndal som kjemper i en sekundstrid som kan avgjøres i Telemark.