Seminaret ble åpnet fredag ettermiddag ved leder for NAF Motorsportkomite Bjørn Gulbrandsen. Han la frem hva komiteen har jobbet med det siste året og hva som skulle skje på Vålerbanen på lørdagen.  Deltagerne fikk opp pulsen når Jan Olav Haarsaker ønsket velkommen til VM på Lånke med å vise film og snakke om jobben bak arrangementet. Dette skapte stor entusiasme fra salen.

Anita Lorentzen fra NAF Valgkomite la frem hvem som var på valg om tanker rundt valgene som skulle gjøres.

Alle avdelingene som var tilstede fikk tid til å legge frem hva de har jobbet med det siste året og det kom frem mye spennende. Vi kan være stolte av all den frivillige jobben som legges ned for NAF Motorsport rundt om i landet! Den nyeste avdelingen i kurven, NAF Motorsport Tromsø ble mottatt med applaus fra de øvrige seminardeltagerne.

Hele lørdagen foregikk på Vålerbanen. Seminardeltagerne var delt inn i grupper, hver gruppe skulle danne en klubb, og deretter arrangere et Drifting-løp. Her var det masse entusiasme og god stemning. Mye latter og faglige diskusjoner preget gruppearbeidet. Tydelig at Driftingtemaet falt i smak. Flere av deltagerne uttalte at det hadde vært lærerikt og interessant.

Lørdag hadde vi også besøk av Presidenten i NAF, Odd Samuelsen. Han oppmuntret oss til å fortsette det gode arbeidet for motorsporten i NAF. Visepresident Fredrick Andersen var med oss gjennom helgen han deltok i gruppearbeid og diskusjoner.

Lørdag kveld ble det delt ut priser og premier for NAF-cupene i 2015. Det ble mange gledesscener underveis. NAF Motorsports web-gruppe tok bilder og la ut på nett gjennom hele arrangementet. Det ble også lagt ut en filmsnutt fra premieutdelingen.

Søndagen kom Guri og Bernt Kollevold og snakket om personlig utrustning og forklarte en del om farene ved å velge piratkopier av sikkerhetsutstyr. Her var det mange som fikk aha-opplevelser og det kom flere spørsmål fra salen.

Henning Johansson fra Notodden Energi informerte om samarbeidsavtalen NAF Motorsport har inngått med dem. Han klargjorde hvilke fordeler denne avtalen har med tanke på inntjening til klubbkassa.

En inspirerende og lærerik helg ble avsluttet med felles lunsj før hjemreise. Vi kan se tilbake på et vellykket seminar med rekordmange deltagere og gode tilbakemeldinger.

Les mer om prisvinnerne her