I Sigdal var gutta uheldige da et stag i bakstillingen røk alt på ss 2. De tapte flere minutter da de også måtte stoppe på prøven. Men de var raskest på alle de andre fartsetappene og kjørte seg opp fra 41.plass til 11.plass totalt og til 5.plass i gr N som er den desidert største NM klassen med internasjonale biler. Så det ble noen viktige NM poeng, men langt unna det som var målet.

Anders har mange gode minner fra Mountain Rally. Her NM debuterte har med WRC bil i 2006 og tok totalseieren i teamets Subaru Impreza WRC S10. Totalseier ble det med samme bil i 2011 etter et tøff fight med VM fører Henning Solberg i Ford Focus WRC. Også Roger har gode minner fra dette løpet med gr N seier. Nå går gutta for ny seier i den store internasjonale klassen N3.

I Sigdalsrally fant aldri Anders den helt gode følelsen i bilen. Så vårt dyktige mekaniker team har gått over girkasse og differ. På test torsdag var bilen blitt bedre, men Anders sier han fremdeles mangler prikken og i`n. Vi får håpe han finner den når de ruller ut til første fartsetappe tidlig lørdag morgen fra Pers Hotel på Gol.

Forrige NM runde ble også en media suksess. Anders og Roger fikk solid omtale på NRK 1 før løpet. Og TV sendingen fra løpet søndag kveld ble sett at over 420.000 seere! Det kommer også reportasje fra Mountain Rally på NRK 1 søndag kveld.

Foto: Benjamin Ward